jagarhelamittliv.blogg.se

liseberg

Publicerad 2013-07-28 15:24:00 i Allmänt,

dagen efter. Igår på gräset. jag känner den affektionen jag velat ha för Frida slog fullt ut där. Det känns bra. Väldigt bra. Likadant i fredags. Luvan kallade mig familj. Det känns också oerhört bra.
 
Idag är jag mest tom känns det som. Emotionellt och energimässigt. jag hatar hela situationen. Jag vill inte ha toppar och dalar. Jag vill ha jämn energi. jag vill ha något eller någon att bygga mitt liv på.

Freundevänfriends

Publicerad 2013-07-23 23:37:33 i Allmänt,

jag har 4 vänner som jag träffar regelbundet som kan räknas till de gamla. 2 av dem kände mig innan jag fyllde 20, de andra 2 började känna mig nånstans mellan 19-20år. Er fyra, ni fyra, ni är de jag saknar mest. Varje dag, varje minut varje sekund. Ola, Gustav, Sigrid, Jessica. Nån dag ska jag i verkligheten berätta för er hur mycket jag vill ha med er i mitt liv.

Milvus milvus

Publicerad 2013-07-23 23:16:11 i Allmänt,

Idag sa jag rakt ut till andra människor att jag inte är en glad människa. De trodde mig inte. Det betyder ju alltså att jag är bra på att antingen bli glad för stunden, eller att skådespela glädje. jag hoppas det är det första alternativet.

likenessguiltiness

Publicerad 2013-07-23 02:02:00 i Allmänt,

Nu är sommarlägret över. har påbörjat lite långsamt undersökningar om relevant litteratur för utveckling av socialistisk feminism. jag tror att jag vill att vi startar ett öppet nätverk.
 
Det jag är orolig för är den moraliska legitimiteten. feminism är generellt sett en fråga som rör kvinnor och bör drivas av kvinnor och män tillsammans. Men för att legitimtiteten och moralisk auktoritet ska uppnås bör inte jag vara en tongivande del av rörelsen. Men jag vill forma om det på ett bra vis, på mitt vis.
 
I övrigt. jag är sjukt glad över att ha börjat komma nära Frida. det känns som om det vore något som kan hålla länge. har aldrig träffat någon som matchar mig så mycket.
 
Sitter och lyssnar på gamla engelska soldatsånger från napoleon-tiden. En hel del gammal kärlek, rostig kärlek, sorglig kärlek osv. Det är kanske inte jättebra. jag tar lätt in sinnesstämningar och resonemang som jag hör i låtar.
 
I övrigt. Rymde från kalle och malin idag. känns både värt och ovärt. Värt för jag inte sitter och umgås med de människor som rör till mitt emotionella liv mest. ovärt eftersom det är människor jag vill vara vän med. svår balansgång det hela. Har ingen riktig koll på hur jag ska göra.
 
Det jag vet är att känslan om Malin fortfarande är stark, men själva känslan för situationen har ändrats. Förr var det ledsamt, sorgligt och gjorde mer eller mindre fysiskt ont. Nu är det fortfarande ledsamt och sorgligt, men jag känner mig mer som jag föreställer mig att ett bränt träd känner sig. Söndrigt och jävligt, men troligen växer det upp nåt nytt i askan av det gamla.
 
tillägg: nehej. Inte nödvändigtvis så. Jag börjar känna av, stundtals, min likgilitghet. Jag gör mitt bästa för att inte hamna där igen. Jag tror fortfarande att det är bättre att känna något än att inte göra det.

Synthmetal

Publicerad 2013-07-22 22:44:00 i Allmänt,

Jag behöver en mun till för att kunna andas
 
Ett hjärta till för att inte stanna
 
En mun till för att kunna andas
 
 
För jag är förlorad I kriget med mig själv

Ett samhälle i förändring

Publicerad 2013-07-20 04:40:10 i Allmänt,

När ett styre är orätt har varje människa moralisk rätt att använda sig av alla medel för att störta det. I fall med orätta styren har man inte bara moralisk rätt till våldet. Man har även en moralisk skyldighet till det. Det är varje samhällsmedlems PLIKT att använda sig av varje medel för att ändra det. Varje människas uppgift i ett samhälle är att förändra det. De människor som inte vill delta aktivt i samhällets organisering och utveckling bör inte omfamnas av alla privilegier de aktiva har.

I have the time of my life

Publicerad 2013-07-19 01:44:44 i Allmänt,

De senaste 7,5 månaderna har utan tvekan varit de bästa jag haft sen våren 06. Trots allt hat, allt dåligt humör, alla jobbiga känslor involverade med Malin...så har jag faktiskt haft känslor större delen av tiden. Självklart har det funnits perioder när jag inte haft en enda känsla, men de har inte varit så många och ingen har varat längre än 2-3 veckor. Det går nog inte att påstå att jag är en glad person eller att jag trivs särskilt bra. Men det är bättre än perioden innan. Och det tror jag är positivt.

AT!

Publicerad 2013-07-17 23:11:00 i Allmänt,

"Ibland undrar jag hur det skulle vara att vara inne i ditt huvud" "Du är nyanserad som en 5-åring"

heroin diarrea

Publicerad 2013-07-17 02:20:30 i Allmänt,

J. Du är heroin för mig. På riktigt. Jag hoppas du känner av att jag försöker ge dig all värme och tillgivenhet jag kan! Att bara träffa dig några få gånger om året är ungefär 100% för lite. jag behöver min älsklingsdrog mer!

Mike Schofield

Publicerad 2013-07-17 01:29:33 i Allmänt,

Ibland överväger jag om det inte vore jävligt skönt att vara i fängelset. fasta rutiner, stabilt liv, ordentlig mat, och tid att läsa, fundera och tänka.Slippa undan det förbannade samhället, börja om igen. Det finns så oerhört många människor jag i skrivande stund på allvar överväger att misshandla grovt. Jag tror inte att jag skulle drabbas av något som helst samvetskval över det. Det här med fängelse är iaf helt klart värt att tänkas på och övervägas.

Du hasst? mich gefragt

Publicerad 2013-07-15 22:24:00 i Allmänt,

ibland får jag frågan "vem är du" eller "vad känner du" eller "hur känner du". Ofta svamlar man omkring med diverse kallprat eftersom det inte är jätteenkla frågor att svara på.
 
Men såhär. jag har en hel del känslor, precis som alla. Men jag kan inte på allvar riktigt säga vilka dem är. en hel del är ganska basic såklart. typ.. "hungrig, arg, irriterad, glad". Dem är ganska lätta eftersom de är för stunden. men ur ett längre perspektiv; hur är jag ur ett helhetsperspektiv? det enda jag vet är att jag inte känner mig glad, inte lycklig eller så. Jag vet också att jag känner hat. Riktigt starkt och riktigt mycket. jag hatar lärare, företagare, djur, föräldrar till barn, polisen, samhället, strukturer, system, klädstilar, mode, musik...
 
Så jag menar, tror jag, att svaret på frågan "hur känner du" eller "vem är du" skulle bli något i stil med. "jag känner nästan enbart Hat. hela mitt liv är hat, jag lever för hat, andas för hat. hat mot dig, din familj, dina djur, ditt liv, ja hela din jävla existens." tillägg: efter 2 timmars idogt lyssnande på barnvisor vet jag att jag hatar dem också. Men... framförallt märker jag att jag även har en lång tradition av likgiltighet. Förr brydde jag mig aldrig om någonting. Eller iaf ytterst sällan. Nu hatar jag. Undrar om det är framsteg eller baksteg?

Wollt ihr das Samhälle in flammen sehen

Publicerad 2013-07-14 19:55:29 i Allmänt,

Jag hatar hela samhället. 
 
Det finns ingenting i det som jag känner något för. Jag avskyr att vara en del av det, att vara en del
av normer, idéer, regler,strukturer, lagar, tankar system etc samtidigt som jag förväntas respektera dem.
 
Varöfr? för jag har inte varit med och påverkat dem, jag blev inte tillfrågad om jag ville vara med. Jag, lik alla andra, föddes in i ett samhälle vi inte var en del av. Och vi får inte välja om vi ska vara en del av det.
 
Jag kan inte lämna samhället, för det låter det mig inte göra. Jag får inte gå ut i markerna och bygga mig ett eget liv med egna regler och lagar osv. Det är helt jävla ruttet.
 
jag hatar det här jävla samhället, alla dess medborgare, alla dess lagstiftare, alla dess opinionsbildare, alla dess normer, alla dess system. Jag hatar hela jävla skiten. jag hoppas att någon eller något kommer och bränner ner skiten. Ibland hoppas jag att jag är den som ska göra det...
 
 
 

New kids on the block

Publicerad 2013-07-08 23:15:42 i Allmänt,

I torsdags tog jag första steg mot skapandet av en grupp där vi kan studera socialistisk feminism djupare och i längden förändra partiets politik.
 
Bra dag.

Nothing compares to you?

Publicerad 2013-07-07 02:28:00 i Allmänt,

Jag jämför dig med Jessica. Henne har jag inte en millimeter känsla för. Hon är en av de intelligentaste, smartaste, roligaste, mysigaste, snyggaste, jag vet; men det spelar ingen roll. Jag känner inget för henne. Jag känner för dig. 
 
 
Din grej är att du är den enda jag träffat som håller måttet mot Julia. Det är dig jag vill vara med.

Perifer periferi perforera

Publicerad 2013-07-04 01:55:00 i Allmänt,

Jag tänker att jag lever perifert igen. Jag upplever inte att jag är central någonstans.
 
det värsta med det är att jag inte vet om jag är nöjd eller missnöjd eller nollställd I frågan. 
 
verkar även som mitt favorit-kasam test online är borta. Hade varit intressant att göra igen. förra gången hade jag 13 på meningsfullheten. Och nästan normala nivåer på hanterbarhet och begriplighet.  Förrförra hade jag 9 på M och under normalt på H och B. 
 
uppdatering: 2013-07-15  med KASAM-test
M = 21
 
H och B var strax under normala nivåer. 
 
tror förändringen beror på Malin och emelie. helt klart de bästa jag träffat de senaste... 7 åren kanske.
 
 
 
 

Att döda ett barn

Publicerad 2013-07-02 01:49:50 i Allmänt,

Alla människor är någons barn. Oavsett vem eller vad de har gjort eller inte har gjort så har de en gång varit barn. Eller fortfarande är.

Iallafall.

I diskussionen om döddstraff eller inte har jag en lite kluven inställning. Jag är principiellt emot det eftersom en stat aldrig bör eller ska få ha rätt att döma människor till döden.

Med det sagt; det finns ingenting någonsin som en människa kan hitta på för sysselsättning som gör att de förtjänar att dö.

Ingen människa förtjänar att dö.


Däremot... Det finns människor som inte förtjänar att dö, men som måste dö.

there was something I forgot to say.

Publicerad 2013-07-01 23:56:53 i Allmänt,

Just det. Under de senaste...10 åren? eller så långt jag kan minnas har jag flera gånger i veckan känt att jag behöver ha utlopp för någonting. Jag vet inte vad men jag känner mig helt uppdämd.

Det går inte att räkna alla de gånger jag har tänkt, och fortfarande tänker, på hur det vore att slå någon i huvudet med nåt hårt föremål.

jag har tillbringat timmar med att tänka ut vilka föremål, hur man ska slå, varför man ska slå osv. Det enda som på riktigt har hållit mig tillbaka tror jag är att jag har en etik och moral.

Men jag vet inte.

amor vincit omnia

Publicerad 2013-07-01 23:33:07 i Allmänt,

Det kommer nog aldrig fungera. Jag vet att du är, och vill vara, med honom och han med dig.

det känns konstigt. Ibland är du hela min värld och ibland är du inte ens i närheten av mig. När man läser om sånt säger alla experter att det är ett tecken på att det inte är personlig förälskelse.

Jag hoppas de har rätt eftersom det innebär att jag egentligen inte har någonting med dig eller kalle att göra. Ur det perspektivet. Och det vore jäkligt bra.

dessutom betyder det även att vi inte hade fungerat tillsammans även om du och jag velat det. Och en vänskap med lite svartsjuka och avundsjuka tror jag är bättre än ett havererat förhållande.

jag vill verkligen att det ska vara så. Att det kommer gå över snart. Att mina känslor för dig ska försvinna.

Leva och låt leva

Publicerad 2013-07-01 03:50:17 i Allmänt,

jag kan inte riktigt förmå mig till att bry mig om jag lever eller skulle dö. Däremot vill jag inte att det ska göra ont om jag skulle dö. Och jag vill nog helst inte heller att jag ska ha familj om jag dör. Vill bespara dem den sorgen.
 
leva eller dö. det är jag inte rädd för. Smärta däremot.

Adelante!

Publicerad 2013-07-01 00:20:08 i Allmänt,

Jag inser, eller möjligen anser, att det absolut enskilt bästa med mig de senaste 10 åren är att jag aldrig någonsin ens i teorin har varit suicidal.
 
BRAVO!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela