jagarhelamittliv.blogg.se

Eld

Publicerad 2014-05-20 01:01:08 i Allmänt,

Du ser rakt igenom mig. Jag har funderat på det du sa att jag är hård. Du har rätt. Jag är det; jag har inte tänkt på det själv men efter ha tänkt på det så. Jag har inget tålamod med de som inte passar in i min värld, jag känner ingen mänsklig samhörighet med dem. De kan lika gärna dö utan att jag skulle röra en min. I lördags såg jag en man bli grovt misshandlad på bussen, men jag kände inga känslor för honom. Jag har också svårt att bilda en relation eller vara trevlig mot någon som inte delar mina grundvärderingar. Jag blir förbannad med en gång på dumma och inkompetenta människor:

Lol

Publicerad 2014-05-09 03:47:17 i Allmänt,

Det slår mig när jag ser besöksstatistiken att det bara är en som är inne då och då. Jag undrar vilken av er 5 det är. Oavsett vem det är som läser vill jag du ska veta att du är mig kär. Inte många har tillgång till mina tankar och sånt engagemang att de bryr sig.

Minns

Publicerad 2014-05-09 03:43:00 i Allmänt,

Jag tänker på dig ibland. Hur du aldrig hör av dig på egen hand.  Jag förstår det . 
 
Jag är också glad över att du och Pierre blev ett par. Dels för ni försökt så länge, dels för jag vill att du ska vara glad. Men framförallt för min egen skull;  det kommer bli så mycket lättare att gå vidare. 
 
Men jag är också lite orolig för att vi trots våra föresatser kommer sluta som minnesbilder hos varann. Att vi kommer bli bekanta som
säger hej då och då och planerar att träffas utan att det blir av.
 
Men om vi slutar som minnen kommer du att vara ett av mina finaste. 
Jag älskar dig och tänker göra hela livet, om ön bara bilden av dig. Uppdatering nästan tre år senare: Ja. Vi blev minnen för varandra. Bra minnen men bara minnen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela