jagarhelamittliv.blogg.se

Sthlm

Publicerad 2013-11-23 00:36:23 i Allmänt,

Missade halva sabbath.  Klantade mig med stunnelbana.  dåligt. Fast children of the grave var sjukt överlägsen. 
 
vill slåss med någon. Också dåligt. 
 
 
Sitter nånstans där jag verkligen inte passar in. Också dåligt. Finns för lite hårdrockare Helt enkelt. TRUE hårdrockare 

denken

Publicerad 2013-11-19 01:51:09 i Allmänt,

Hur vet man om ens tankar är det som verkligen gäller i ens liv och personlighet?
 
Om mina tankar och idéer är hur jag verkligen är som människa är jag en av de farligaste personerna att vara med.
Om mina tankar och idéer är en felaktig bild av hur jag är som människa; vad säger det om mig och min verklighetsuppfattning då?

Hej

Publicerad 2013-11-12 02:22:15 i Allmänt,

Jag avskyr att vara ensam. Det är det värsta jag vet. Att vara ensam är att starta tankeverksamheten och jag är ibland rädd för mina tankar. 
 
jag känner inte att jag har demoner som plågar min eländiga skäl eller nåt. Inte heller tänker jag onda tankar eller mår dåligt. Nej det är tvärtom. En total brist på empati och moral är det utmärkande. 
 
 

Utkast: Nov. 09, 2013

Publicerad 2013-11-09 03:42:18 i Allmänt,

Idag lärde jag mig lite om mig själv.
Jag har ökad självinsikt i de patriarkala strukturerna jag reproducerar.

Jag ger mig själv för nycket utrymme och tolkningsföreträde. Nu ska jag börja arbeta på att förbättra det.


Men jag har också mer på senare tiden fått mer och mer ökade konflikter mellan mitt personliga, individualistiska, bekväma sätt jag vill leva på och marxismen.

Det sätt jag känner att jag vill ha som eget är starkt påverkat av laveyismen, den traditionella satanismen. Jag vet att marxismen är korrekt, jag vet att min känsla för laveyismen är en produkt av min medelklassbakgrund.

Men det är jävligt jobbigt att vara med i ett parti där de flesta medlemmar är fyllda av okunskap och knappt kan tänka efter själva utan ha läst en artikel av Lenin.

Det är också skitjobbigt att ständigt vara inopposition mot hela världen.

Jag önskar att marxismen hade varit felaktig på samma vis som liberalismen. Men tyvärr är marxismen korrekt och mina individuella tankar och idéer måste ses i det ljuset.




Bomb

Publicerad 2013-11-04 07:11:53 i Allmänt,

Jag är sjukt hungrig. Måste äta. 
 
Ville mest skriva att världen står i brand; fast den brinner långsamt och osynligt. 
 
längtar tills världen exploderar; tills himmelen brunnit upp, tills haven kokat bort;  där vill jag leva

samm

Publicerad 2013-11-01 20:41:01 i Allmänt,

Jag ser dig rätt ofta inloggad på facebook. Jag följer dig på instagram. du ser mig på båda ställena. 
 
Jag förstår varför du har ignorerat mig, och antagligen kommer fortsätta att göra det. jag vet att det inte är personligt. Inte till 100%.
 
Men det känns ändå bara så konstigt. jag tycker inte om när det känns konstigt. 
jag har frågat dig 3 gånger nu om du tycker vi ska försöka vara vänner eller inte. Du har svarat 3 gånger att du vill det. Så jag antar att du faktiskt vill. 
 
Jag tänker vänta på dig. Iallafall ett bra tag till. Men det är ju så att för varje vecka som går utan nån form av kontakt desto svårare kommer vi få att bygga upp nån relation.  Jag inser dethär. Frågan är om du gör?
 
Det enda i hela situationen som inte är negativt är att det faktiskt är ditt ansvar det blev såhär. Jag har flera gånger försökt skapa kontakt men det har inte fått nån respons. det var du som tog iniativet till att vi hamnade i varandras armar. det var du som slutade höra av dig. det var du som slutade svara i telefon, på facebook, på sms. Det var du som byggde upp muren. Det är fortfarande du som bygger den högre.
 
Jag är mottaglig idag, jag är mottaglig imorgon.  jag var mottaglig igår för en förändring. jag ser alltid framåt så mycket jag kan. Jag är övertygad om att vi till slut kommer hitta vägen till varandra. Eller iallafall en väg till ett ställe där vi båda vet var vi har varandra.  jag kommer inte, tror jag, någonsin stänga dörren helt för dig. Det är inte en sån person jag är. 
 
jag har varit självisk, jag har varit okänslig, jag har varit arg, jag har varit ledsen, jag har varit ointresserad av världen.  I mångt och mycket är jag fortfarande det. Men jag har aldrig. aldrig. aldrig någonsin varit någon som stänger dörrar.
 
Så när du vill att vi ska vara en del av varandras liv. Då vill jag det med.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela