jagarhelamittliv.blogg.se

hemskt

Publicerad 2014-01-28 01:19:51 i Allmänt,

Ju mer jag tänker på det desto mer behöver jag nog revidera en tidigare uppfattning. Det finns en hel del människor som absolut och rent förtjänar att dö. 

att bli nerknivade
skjutna
sparkade
slagna
kvävda
manglade
vridna
brutna
torterade
avskaffade
likviderade
utrensade

cvdfas

Publicerad 2014-01-27 23:38:11 i Allmänt,

Jag undrar vad jag gör för nåt som får folk att hellre vilja vara min vän än partner.  Det skulle vara nice att lära sig se sånt i förväg så man kan undvikadet. 

Utkast: Jan. 15, 2014

Publicerad 2014-01-15 04:15:57 i Allmänt,

Jag behöver sällskap. När jag är ensam för länge blir jag rädd för mina tankar. Jag ser hur världen står i brand, jag ser mig själv så meningslös som jag är, jag längtar efter någonting nytt, nåt radikalt. Jag funderar på hur det skulle kännas att döda någon, funderar över nåt hjältekomplex jag har.

Men det värsta är att Jag rationaliserar bort människor; de slutar vara ett subjekt. De förvandlas till objekt, nånting långt borta, nånting annat.

Varje dag kämpar jag emot mig själv. Att inte känna så för andra. Hittills förlorar jag varför gång men det har blivit enklare nu.

Jag vill och hoppas (och tror) att jag är tillräckligt bra på det här för att kunna odla nya vänskaper och underhålla dem. För jag vill inte att Malin, Emelie, Petrus, Frida, lina, och alla andra ska försvinna från mig så som alla mina andra vänner har gjort.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela