jagarhelamittliv.blogg.se

Herden

Publicerad 2013-09-28 00:32:13 i Allmänt,

Såhär. 
 
Jag skiter fullständigt i hur mycket du sårar mig och hur du behandlar mig. 
 
jag har bestämt att jag vill ha dig i mitt liv. oavsett vad det kostar mig. 
 
 

sopa

Publicerad 2013-09-26 01:31:00 i Allmänt,

jag önskar jag aldrig träffat dig. Du har inte gjort någonting bra för mig.
 
tillägg:
 
men jag saknar dig. Jag vill vara med dig. Det är så förvirrande.  Ena sekunden vill jag bara skrika och kasta ut dig ur mitt liv och glömma att du finns. Nästa vill jag hålla om dig och se dig le.
 
 
 

Nytt

Publicerad 2013-09-25 01:13:00 i Allmänt,

Just nu 
 
vill jag inte 
 
se något 
höra något 
veta något 
 
 
jag vill byta ut hela verkligheten
mit något annat
 
Jag ser hur himlen brinner 
jag vet att jag brinner 
 
jag vill inte 
att mitt liv 
 
ska vara mitt liv
Jag vill 
 
 
ha ett annat liv eller inget liv
jag vill inte känna mer 

streetfighter

Publicerad 2013-09-16 11:25:54 i Allmänt,

Inte nog med att man måste slåss mot sina egna demoner; nu finns det inresta spöken från förr också.
Det är för jävla mycket, Jag vill inte vara med. Jag tycker faktiskt det börjar bli lite orättvist att vara mig i vissa sammanhang.   Jag undrar hur jag gör för att hamna i periferin så himla ofta. 
 
 

Mer positivt

Publicerad 2013-09-16 00:28:50 i Allmänt,

Igår var jag en av få inbjudna till jösses 40-årskalas. Det känns riktigt bra att få vara med där. Pratade flera timmar med hans sambo och det är också riktigt trevligt. Det pratades om allt från socialtjänstlagen till britpop och huliganism.

Samantha ringde. Inte för att prata relationer men för att låna pengar. Det är lite sårande att hon ringer för det, men också lite fint att hon tycks lita på mig så mycket att hon vågar fråga trots vårt emotionellt kalla krig.

Jag röstade på mig själv i kyrkovalet idag. Troligen är jag den kommunist i Gbg med flest röster. Jag är fan bäst!

Positivt

Publicerad 2013-09-14 16:55:00 i Allmänt,

När jag läser det jag publicerat så märker jag ju hur jävla negativt allt låter!
 
Så illa är det faktiskt inte egentligen. Inte ens nära. Det går bara lite upp och ner. Men sista tiden, från säg... Slutet av Juli har det nästan enbart gått uppåt!  Att få ett återfall av likgiltighet är något som nu händer mycket mer sällan än tidigare. Och det är inte heller lika allvarligt eller långvarit som det varit tidigare. Innan kunde det gå veckor med likgiltighet. Nu är det nästan bara nån dag eller bara några timmar de thandlar om. Ofta är detäven relaterat till alkohol.
 
 Det är bara enklare att skriva det som är negativt än det som är bra! 
 
 
men följande är jävligt bra saker
 
 
Frida
Det är helt galet hur mycket jag trivs med henne!!! Vi har massor med gemensamma tankar och jag känner att varje sekund som jag känner är en bra sekund! min livskvalitét har ökat rejält sen vi började umgås privat! (och utan alkohol för den delen)
 
Det jag gillar allra mest med henne är att hon alltid väljer att se det positiva i dels mig, och framförallt i verkligheten. Jag gillar att älta och vara bitter. Då säger hon "skärp dig!". Och fyfan vad bra det är.  Jag blir oerhört glad över att hon inte "tycker synd "om mig även om jag beter mig efterblivet utan behandlar mig som det tonårstrotsande barn jag beter mig som ibland. :)
 
Krökbacken 2013. 
Det var asfett att åka dit. Vem älskar inte ett grustag i en skog?  Samt så var det ett jättebra tillfälle att lära känna Frida, Frida, Ange och Rickard mycket mer. Och det är jag jävligt glad över! helt fantastiska människor!
 
 
Jag är utbildad fritidsledare.
Jag måhända har inget jobb men jag har en högskoleutbildning. jag har legitimation. Och väldigt mycket av det jag lärde mig i skolan är användbart i hela livet, och inte bara i fritidsledaryrket.
 
Jag har träffat nya vänner hela 2013.
Malin, Emelie, Petrus, Frida, Frida, Ange, Rickard, August, Niclas, Michel, osv.
 
En hel jävla armé av sjukt fint och trevligt folk. För 1 år sen kände jag ingen av dem. Nu har jag massa nya vänner, och flera av dem är såna jag vill känna hela livet!
 
Jag har ett förstahandskontrakt.
Jag har ett billigt förstahandskontrakt. Det är jävligt svårt att få det i göteborg. Även om jag bor lite utanför händelsernas centrum så har jag fortfarande ett kontrakt. Och det kan jag ha i all framtid om jag vill. Det är jävligt bra att ha. Oavsett var i göteborg man har det.
 
Jag har dragit ner på alkohol.
Sen i våras har jag dragit ner radikalt på alkoholkonsumtionen. Det har dels gjort mig ca 10 kg lättare, och det har även hjälpt mig att spara mer pengar. Samt lärt mig att tänka mer fokuserat och inriktat.  Dessutom blir jag även mindre känslostängd. Alkohol är ju som bekant ett sätt att blockera ut verkligheten
 
(för att citera M.I.D)
"Dom säger: Var har du varit och vad har du gjort
Vad var det som hände igår
Jag svarar: Hur kan jag minnas när jag druckit för att glömma
Hur kan jag minnas då
Ja hur kan jag minnas när jag druckit för att glömma
Glömma att världen finns till"
 
 
 Och om jag inte dricker så mycket så stänger jag inte heller ut så mycket. Vilket hjälper mig att i längden bli positivare!!! Jag är hur som helst jävligt glad över att jag har kunnat dra ner på alkoholen och fyllorna såpass mycket som jag gjort.  Nu 2013 har jag bara varit riktigt berusad 3-4 gånger. (kalles födelsedag,  malins brors födelsedag, festen hos frida, samt festen hos Luvan). Och jag har haft lika roligt so alla andra, kanske till och med roligare eftersom jag inte är bakfull dagen efter, så det känns som en win-win för mig det här med alkoholminskningen! Dessutom har jag också, tycker iaf jag, minskat min alkoholromantisering.  Både ideologiskt och praktiskt. 
 
jag har förmåga att känna saker
Jag har under 2013 lärt mig att våga känna mina känslor och i viss mån verkligen känna efter vad de betyder och för vilka de finns vilket i sin tur är positivt för jag tror att människor utan kontakt med sina känslor till slut blir trasiga och jag vill inte vara trasig.
 
jag har varit i Sigrids stuga flera gånger.
I den stugan kan jag verkligen bara ta det lugnt och inte bry mig om någonting. Det är som att vara i en oas av lugn och ro och minimal stress.
 
Jag har träffat jessica mycket oftare än tidigare. 
Innan har jag bara träffat Jessica nån gång om året då och då. Nu iår har jag träffat henne flera gånger och till och med flera dagar i sigrids stuga! samt så ska jag upp till henne om två veckor. det är sjukt fint.
 
jag har blivit mer kommunist.
Som reaktion på minskad alkoholkonsumtion och inte upptagen 5 dagar i veckan med skola/innebandy har det gett mig möjlighet att läsa och vara mer engagerad i det politiska. jag har kunnat formulera ett flertal starka åsikter som definierar mig och min syn på världen. En slags karta över vad jag tycker och varför. Det är sjukt bra.
 
Jag har ökad självinsikt
på grund av skolan och att jag börjat känna efter har jag fått en ökad självinsikt och blivit mer ödmjuk (otroligt men sant). Den här sjäkvinsikten hjälper till att stabilisera mig och bidrar till att hitta fokuset jag så mycket vill ha.
 
När jag var i Växjö senast
jag fastnade i Nässjö men fick skjuts av Niclas och Martin ner till Växjö. För att se gustav lira. Det var asbra! hade så jävla trevlig kväll att jag knappt kan förstå :D  Dessutom träffade jag en tjeje, Rebecka, som jag tror kan vara den vackraste och mest attraktiva jag träffat på väldigt länge. Som dessutom gillade hårdrock. Sjukt bra! nästa projekt blir ju att lära känna henne!  Mer växjö kommer det bli framöver helt enkelt. Sen träffade jag Cedrik, Jonas och massa andra gamla vänner jag inte sett på länge. Det var också sjukt trevligt. 
 
 
 
 
 
Det finns oerhört mycket mer att lyfta fram som positiva saker. Jag ska förska börja med det lite oftare! jag tror det är farligt/kan bli farligt att sitta och vara negativ då man ofta fastnar i en ond spiral. Jag läste i en bok (karismakoden)  om att människor i snitt tillbringar 27 timmar i veckan med att tänka negativa tankar. Det är ju helt värdelöst.  Så från och med nu ska jag försöka tänka positivare och lägga märke till de positiva sakerna mycket mer!!!

SmS

Publicerad 2013-09-14 12:44:00 i Allmänt,

Tillägg 16/9

Det här är det absolut obehagligaste och sjukaste jag skickat till någon. Jag önskar det ogjort som fan.  När jag skrev det kändes det fullt normalt men nu såhär Efteråt märks det hur jävla obehagligt det är. Det skrämmer även mig. Så nu har jag bestämt att aktivt lyssna på Frida och alla andra som försöker få mig tänka på positivare saker. Vill inte utsätta någon för det här igen.

 

"Jag vill ha något fast i mitt liv. Något att förhålla sig till; något att bygga mitt varande på.

Jag vill inte flyta omkring, jag vill inte gå i mörka skogar, jag vill inte leva utan ett mål.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har funderat på att avsluta min existens. Men det känns inte rätt. Men utöver det är jag öppen för förslag... Jag har funderat på att sätta nig själv i fängelse. Eller vad fan som helst.

Jag vet att det inte är schysst av mig och att jag inte har rätt till att skriva det här till dig.

Men jag har så vänner att er som jag har betyder oerhört för mig.
Och jag vill ni ska veta vad jag tänker på... Om något allvarligt skulle inträffa.

Jag älskar dig. "

Toepower

Publicerad 2013-09-14 03:21:33 i Allmänt,

Jag e den felande länken
Jag flyger B-femtitvå
Jag e en treackords hora
Jag e hedning kom rädda min själ

Respekt

Publicerad 2013-09-11 01:25:00 i Allmänt,

Jag har så länge jag kan minnas alltid sagt att alla alltid förtjänar en chans till. Hela tiden.
 
det måste gälla både för dig och för mig. Annars kan jag inte längre respektera de delar av mig som jag är nöjd med. 

WTF

Publicerad 2013-09-11 00:51:00 i Allmänt,

Jag hoppas du ringer imorgon. Och har en bra förklaring.  för jag fattar absolut ingenting.  Har aldrig träffat någon så förvirrande och fylld med dubbla budskap 
 
edit: Nej. Det blev inge samta. Och nu idag, (lördag 14/9) har du fortfarande inte ringt. Men nu har du bollen. Jag hoppas du inom någon eller några veckor förklarar vad du håller på med. 

Livet leker

Publicerad 2013-09-09 01:51:04 i Allmänt,

fick frågan nyss om jag har en plan med mitt liv.
 
och nej. Jag har ingen  plan. Jag skulle vilja ha en; men icke. 
 
jag känner mest att jag bara flrdriver tid. Dagar går, nätter går. Jag är alltid ensam. Jag omges av folk som jag känner igen och en och annan  rör till mina känslor. 
 
Jag vill ha en plan men det har jag inte. Jag tror inte jag skulle märka skillnad på mitt nuvarande liv eller Att vara död. 
 

zerstören

Publicerad 2013-09-02 11:09:07 i Allmänt,

jag hoppas verkligen Samantha att jag inte förstörde någonting. Det hade kanske varit bättre om jag inte berättat för dig alls. I det långa loppet var det nog bäst på det viset. Nu har vi chansen att spela med öppna kort redan från början.
 
jag var inte beredd på att du visade, och ville ha tillbaka, den typen av uppmärksamhet. Jag betedde nog mig inte helt 100%. 
 
jag är inte heller säker på vad jag känner inför allt, eller vad jag har för tankar om dig. Vi har träffats typ 3 gånger och haft kontakt i under 1 månad. Det är för lite tid för att ha något konkret igång.
 
Jag är säker på att jag skulle kunna vara något annat än bara en vän till dig. och du nåt annat för mig. Om vi båda vill ge det en chans samtidigt. Och det är på riktigt. Och inte två ensamma människor som vill glömma bort delar av sitt liv. 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela