jagarhelamittliv.blogg.se

Utkast: Oct. 22, 2013

Publicerad 2013-10-22 06:34:42 i Allmänt,

Nu har det gått en vecka utan att jag kan sova. Det börjar bli svårt att skilja på när jag är vaken och drömmen. Jag vet inte heller vad som är verkligast. Drömmarna eller när jag är vaken. Ibland tror jag att jag skulle kunna se det som drömmen är livet, och tiden jag är vaken är drömmen.

Jag hade tänkt skriva massa motioner till partiet. Men det blev inte av. Får vänta två år till nästa gång. Det är bristen på verklighetsförankring och engagemang som återigen har varit framme.

Jag har inte märkt att det redan är två veckor sen jag träffade mina vänner. Och snart 1 månad sen jag träffade Frida. Det känns som det var igår. Mer eller mindre två förlorade veckor jag bara minns fragmentariskt.

Är över en månad sen jag träffade Malin senast. Är nog 6 veckor sen tror jag. Men det är coolt ändå. För det känns inte som att hon tänker på sånt. Jag vet fortfarande inte hur jag känner inför henne. I huvudet nu så känns det som att allt är över nu. Fast hur jag skulle känna det om vi träffades vet jag inte. Förhoppningsvis inget.

Jag har fått reda på varför Sam har varit skum. Nu när jag vet det är det mycket enklare att förstå hur och varför det blev som det blev. Jag har också hopp, ett seriöst, hopp om att vi kommer bli vänner på riktigt i framtiden när hon är redo.

När man inte sover och inte vet vad som är verklighet är det, känns det som, enklare att komma i kontakt med känslor. Jag frågar mig ofta vad det är för känslor jag har till heroin.

Och jag kan inte svara på dem. Hon betyder så mycket för mig och har gjort så ett bra tag. Men de känslorna har varit undantryckta och aldrig tänkts eller pratas om. Och nu kommer alla på en gång. Det är som en stor flodvåg slår mig omkull varje gång jag försöker tänka på det.

Det gör mig lite orolig.

Heroin heroin

Publicerad 2013-10-21 03:06:07 i Allmänt,

Du gjorde mig jätteglad när du skrev att du läser mina inlägg här. Jag kanske inte alltid håller med om att jag skriver bra. Är ju ingen poet eller lyricist liksom. Men det spelar ingen roll, det viktiga är att vi hör av oss till varandra! Och det gör vi hela tiden! Det gör mig jävligt glad. :)

Att tänka är att veta

Publicerad 2013-10-18 04:40:54 i Allmänt,

Tredje natten i rad jag inte kan sova. Börjar bli lite frustrerande. Tankarna går i höghastighet.
.
 
det är bra på sätt och vis. Jag kan inte påminna mig jag tänkte såhär mycket nånsin under mitt liv.
 
när jag var tillsammans med Julia tänkte jag inte. Därför tog det slut. 
 
När jag flyttade hemifrån slutade jag tänka på nånting överhuvudtaget. Därför hamnade jag i skulder och dåligt sällskap. 
 
 
När jag bodde i Linköping tänkte jag inte för jag hade innebandy 5 dar i veckan.
 
när jag flyttade till Gbg tänkte jag inte för jag hade skola 5 dar i veckan. 
 
i våras tänkte jag inte för jag hade hårdrock och sprit hela tiden.
 
under all den tid jag inte tänkte kände jag inte heller efter hur jag kände. Så jag har flera år av känsloliv och tankar jag knappt minns.
 
Eftersom jag inte kände eller tänkte så mycket brydde jag mig inte så mycket så många relationer jag haft med folk tog stryk. Jag alienerade många människor från mig. 
 
Sen träffade jag Malin och blev tvungen att tänka eftersom hon rörde till de känslor jag hade glömt bort fanns.  Nu försöker jag hela tiden tänka och känna. Det är avsevärt mycket bättre att vara mig 2013 än tidigare år. 
 
Fast det är jävligt jobbigt att märka hur mycket jag förlorat.  Och veta hur jag behandlat mina nära. 
 
därför eftersom jag vet vem jag var är jag extra glad över de som stannade kvar.  det är också därför jag försöker vara en bra vän till de nya jag träffat på. 
 
 

Dread

Publicerad 2013-10-17 14:46:16 i Allmänt,

Så som du varit för mig för en månad sen ska jag vara för dig. Du sa så många bra saker och hjälpte mig så mycket. Nu är det min tur att hålla dig i handen och hålla i paraplyet.

michelangelo

Publicerad 2013-10-13 02:47:00 i Allmänt,

 
Dags att försöka lista lite listor. För jag är så listig.  Hur som helst.
 
Den här bloggen är ju mer nån variant av terapi eller iaf ett vattenhål i en öken. Det är nog därför den här och var är jävligt emo... och ibland kanske lite obehaglig. 
 
Iallafall.
 
Nu har det gått flera veckor där jag dagligen har tänkt och funderat på hur det skulle kännas, om det skulle kännas, att döda någon. Kommer på mig själv att tänka ut situationer där jag skulle hamna i det valet... Men hur mycket jag än tänker på det här så kan jag inte förmå mig själv att känna empati eller sympati för den ellr de människorna i mitt tankeexperiment. 
 
Jag tror att jag inte ännu är förmögen att känna dem känslorna. Antagligen skulle det vara annorlunda om jag hamnade i en situatuion där det gäller på allvar. Men som tankeexperiment är jag helt blank inför det. 
 
Men skitsamma. Listor. eller en lista. Ska försöka formulera något om de människor jag har känslor inför.
 
Sigrid.  
En av mina äldsta vänner och en av de människor som betyder mest för mig. Vi träffas inte så ofta eftersom vi bopr i olika städer.  Vi har väldigt få gemensamma tankar och idéer. Men jag älskar henne så mycket någon kan älska en person.  Jag tror att vi delar samma slags emotionella isolering... Vi båda vill bort, starta nytt, bränna broar och bygga nya. Men vi begraver vår vandringslust i olika jobb. Hon studerar som fan. Jag har använt alkohol,innebandy och politik. Sigrid och jag... vi borde resa iväg och aldrig komma tillbaka.
 
Jessica.
det är svårare att skriva om henne än om sigrid för jag har annorlunda känslor här. I ena stunden känns hon som min lillasyster, i nästa är hon en storasyster, i en tredje är hon en fyr i mitt stormiga hav, i en fjärde är hon den som jag vill vara lik.  Intelligent, snabb att le, gör sin grej på sina villkor, löser problem, och samtidigt har massor med vänner och nära relationer.  De senaste åren har jag inte varit så trevlig eller intressant för henne... men hon har funnits kvar. Nu iår har jag verkligen försökt förändra mig och visa henne uppskattningen jag vill göra. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra det.
 
Ola.
Jag ser sjukt fram emot att han flyttar in hos mig efter nyår. Vi ska fan bli bäst tillsammans. Börja med urban exploring, träna bas, träna gym, och bara softa. Det ska bli så skönt att ha en tajt polare nära mig. och då menar jag inte att de andra här i gbg är otajta. men jag och ola har delat jävligt mycket genom åren och han är också en av de äldsta vänner jag har. Jag vet att vi har en ovillkorlig relation till varandra och att ha det nära mig... det tror jag är vad jag behöver för att få ett bättre liv.  De andra ovillkorliga jag har bor långt bort. de som bor nära mig är inte ovillkorliga. ännu.
 
det finns fler folk jag ska återkomma till en dag. Frida, malin, gustav, är väl de jag mest tänker på.
 
 

duce

Publicerad 2013-10-09 18:57:25 i Allmänt,

Det finns bara tre sätt att föra dialog med facister och nazister.
 
1. Att rösta emot dem i parlamentet.
2. Med knytnäven på gatan.
3. Med gevär och kanoner på slagfätet.

Hakuna matata

Publicerad 2013-10-07 02:50:26 i Allmänt,

Jag vill inte leva i den verkligheten. 
 
känner mig helt frånkopplad. 
 
det är oerhört svårt att uppmana engagemang för någonting.  Det vore mycket lättare att bara skita i allt. 

totenkopf

Publicerad 2013-10-06 17:38:29 i Allmänt,

Alla människor har inte samma värde.
Det existerar inte någon universell naturrätt som ger existensberättigande till alla personer
oavsett vilka de är eller vad de har gjort.
 
En rättighet existerar endast för att andra människor har bestämt att den ska finnas. 
Vissa människor kan därmed förverka sin rätt till liv.
 
Vilka är det som förverkar den?
 
de som mobbar.  De ska dö.
de som skadar barn. De ska dö.
 

Sammy

Publicerad 2013-10-02 02:43:58 i Allmänt,

Det känns lite skumt nu med Samantha. Vi kommer nog aldrig bli vänner. inte på det viset jag hade velat ha det. Det blev så konstigt efter det första mötet. Sen dess har det verkligen bara varit kallt.

Redan första gången jag träffade henne/dig (ja, jag skriver så. En dag kanske du läser vad jag skrivit.) så fanns det ingen koppling.
Vi verkar inte matcha varandra personlighetsmässigt. Det är väldigt synd för på pappret ser vi ut att vara perfekta och klicka.

men finns det ingen personkemi finns det inte.

Jag vill verkligen, och tänker alltid hoppas, att vi någon gång ska hitta nåt bränsle för att tina upp varandra.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela